Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







fredag 28 februari 2014

Äntligen på landet..

Vid lunchtid idag åkte vi till vårt älskade Solvik. Vår snälla granne hade satt på värmen, så det var varmt & gött.
Nu har vi inhandlat kvällens godis - krabba & lite vitt vin, tagit en långpromenad med vår doggy som verkligen älskar att vara här och även mätt ut vår kommande tillbyggnad. Jag trodde 70 kvm skulle sluka tomten, men det ser ut att bli bra. 
Gubben min fick jobba lite och det kändes nog helt ok att göra det här. 
Nu ska vi tända lite ljus och bara mysa. 
Önskar alla en trevlig helg. 


www.houseofmill.se







4 kommentarer:

Anonym sa...

hei,

vi skal også bygge på huset vårt på landet og skulle gjerne hatt litt inspirasjon. Har du kanskje en lenk der du viser hvordan din tilbygning vil se ut? Jeg prøvde å se i arkivet, men fant ikke noe:)

Stort takk for svar:)

mvh
Monica

Malin sa...

Vad roligt att ni också funderar på att bygga ut på landet. Vi har bara skissat lite, men jag lägger gärna ut skissen här på bloggen. Har du någon ritning eller annan inspiration att ge angående tillbyggnad, mejla gärna mig på: info@unikau.se kram

Anonym sa...

Hei - takk for svar :)

Vi skal bygge ut 2,5 meter og forlenge stuen og få et soverom til oppe. Det som jeg syntes er vanskelig er plassering av vinduene og om vi evt skal ha (dør) utgang fra stuen...? Og har vi utgang må vi ha platting. Tenker så det knaker.... Snekkeren har tid først etter sommeren - i mellomtiden må vi bestemme oss. Jeg ser mye på bilder av gamle stugor/småbruk og deres tilbygg, for vi er opptatt av å bevare og få det til å se "gammelt" ut.

Kan se om jeg har noe bilder på pc hjemme så kan jeg sende deg:)

Klem fra Monica

Malin sa...

Ja det är mycket man måste fundera på. Vi är själva måna om att det ska smällta in och inte se alltför mycket ut som en tillbyggnad. Maila gärna. Roligt att byta erfarenheter och ideer.