Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







onsdag 26 februari 2014

Häftiga inredningsdetaljer

Ibland är det bara någon liten detalj eller möbel som skapar uppfattningen om ett hem. Ja ibland behövs bara det där lilla extra för att ge ett hem en "wow-känsla. Här får ni lite tips!

@tonerosehuset har själv skapat denna tavla eller är det kanske tillockmed en fin skärbräda? 




Just nu tillverkas Apotekarns keramik i Marocko! Vår keramik kommer att ha Apotekarns stämpel i botten.
www.apotekarns.com



Favorit halsduken eller sjalen kring en skyltdocka, häftigt. @designbyvonne har detta i sin walking-closet. 

Hur häftigt blir inte vardagsrummet med ett bord på stora hjul? Hos @skrinetmitt  även med underbara inredningsdetaljer på. 

Köksdeyaljer kan verkligen hjälpa till att skapa en wowkänsla. @hvit_romantikk har införskaffat sig detta och vi kan väl inte annat än att tycka att det är underbart fina köksdetaljer?



Ett litet område i hemmet för vackra inredningsdetaljer kan också göra ett helt hem. @emiliaolssons har verkligen lyckats!



En hemmagjord sänggavel! Harmoniskt, fantasifullt och fint. Hos @majaoybrekken  har man dessutom förgyllt sänggaveln med hjärtan, vingar, ord & nattuggla. 



En snygg lampa kan verkligen göra mycket för ett hem. Här en fin industrilampa hos @himlahannah



Jo men visst så är det ju bäst med en inredningsdetalj som kan förflytta sig rum till rum. Och det är ju precis vad våra fantastiska fyrfota vänner gör. @camillaahlers lilla hund här på bild gör sig väl fantastiskt vacker som inredningsdetalj i deras sovrum:-) ?




Själv måste jag väl då säga att vår Grand Danois tjej gör sig väldigt snygg som inredningsdetalj i alla rum. Här i köket. 






Önskar alla ett fortsatt mysigt sportlov, imorgon bär det ut till fritidshuset. Kanske blir det lite foton därifrån i bloggen ?!




 



5 hjärtan på snöre, 100 kr
Vid intresse mejla:
ehopstadius@hotmail.com
 




 

Inga kommentarer: