Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.setorsdag 10 april 2014

Jag inspireras...

Jag & min man ägnar gärna vår lediga tid åt att rita, knepa & knåpa på utbyggnad & ombyggnation av vårt fritidshus (nu ca 60 kvm) till åretruntboende (ca 130-140 kvm). När barnen flyttar ut ur boet måste vi ju ha något roligt att se fram emot & det blir att flytta ut till landet på heltid:-)
Inspiration, tips & ideer hittar vi ofta på Instagram. 
Här är några bilder ur vår "scrapbook". 
@mariasvitabo gav oss inspiration till vår kommande hall. Vit stående panel på väggar & tak & likaså inbyggda garderober. Härligt att få undan jackor & skor:-) Fint med sten eller skiffer på golvet som bryter av från allt trä. Tack för hallinspiration! 
Googlade lite på skjutdörr och hittade denna bild på interiorguiden.se
Vore himla snyggt att ha till vår kommande walk-in-closet:-)
Det rummet vi längtar extra mycket efter är ett stort kök. Vi har redan ritat det & är supernöjda. Roligt var att hitta @kidsdesignlife vars kök påminner väldigt mycket om det vi ritat. 


Inredning och delikatesser
www.caesarshem.se
Länge har vi funderat på hur vårt matbord ska se ut. Mannen i huset vill gärna tillverka ett själv. Och hos @kathrinesund hittade jag verkligen en inspiration till köksbord. Ljusa tjocka brädor, långt med plats för många & sååå snyggt. 
Kanske man också skulle härma @jacobwjeberg och göra ett så här fint & annorlunda vinställ.
Ett stort matbord kräver sitt blomsterarrangemang. @livingdelux1 inspirerar med detta. Fantastiskt!!
@livingdelux1 är också inspirationsgivaren till denna bild som jag sparat och antecknat följande under: "Färg, material & känsla, till kommande whiskeyrum"
Ja vi är lite sugna på att ha ett murrigt rum med Oxford fåtöljer, träjordglob(whiskeyförvaring), gamla böcker & cigarrer. Herr-rum kanske vissa skulle kalla det, men i den här familjen gillar även frugan att sippa på en rökig whiskey & röka en god cigarr så det så:-)

Tack för inspo alla inblandade!
Och jag lovar det finns säkert hundratals ytterligare bilder som ligger i vår lilla "scrapbook". 

Inga kommentarer: