Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







onsdag 2 december 2015

Vi bygger (tillbyggnad) hus: Vitvaru tips!


Det här är bland det roligaste vi gjort! sa vi till varandra igår. 
Att bygga hus är ett projekt som man helhjärtat måste gå in i och det tar mycket av ens tid även om det inte är vi själva som står med hammare och spik. 
Men den tiden lägger vi så gärna! Det här är ju jätte kul. Roligast tycker naturligtvis vi som själva ritat huset att det är att drömma och planera hur det färdiga resultatet ska bli. 
Skönt att vi är någorlunda överens om hur vårt drömhem ska se ut. Annars kan det här med att bygga hus bli en resa med många konflikter. 

Köket tycker vi nästan är det viktigaste utrymmet. Här vill vi att det lantliga möter det moderna, precis som i övriga huset. Viktigt att ha en grön tråd genom huset tycker vi (och tydligen mäklarna också har vi hört:-)
Lite mer lantlig stil på luckor och köksö som sedan möter stora moderna vitvaror. Landet möter storkök.
Men dessa gigantiska vitvaror kostar vill jag lova. Men då är det bra att ha is i magen och ge vitvaru letandet mycket tid. 
Vi tittar och söker på nätet var och vartannan dag. Någon gång dyker säkert just vår produkt upp med ett bra pris. 
och visst är det så! Vi fann plötsligt en dag att tretti.se har en fysisk butik i Haninge där de skulle ha vårt franska kylskåp som vi suktat efter till ett bra pris. Dock bara ett ex. 
Naturligtvis hade vi oturen att det var sålt! Men vilken tur att vi hittade dit ändå. Långt in i butiken så hade de en väldigt stor outletbutik. Ett paradis för den som letar vitvaror. Vilka fynd man kan göra här. 
Dock ska man titta noga på produkterna som står här, det kan finnas små skönhetsfel. Men säljarna här är väldigt noga med att visa vilka de är så att man inte köper grisen i säcken. 
Själva fann vi här spisen som vi bestämt oss för. Nedsatt med ganska många tusenlappar. Vi undrade så vad som kunde vara fel på spisen då den stod i emballage. Men efter att ha pratat med en säljare så blev vi med spis som var nedsatt pga en repa på emballaget. Likaså hittade vi fläkten som vi så gärna ville ha som var nedsatt med 70% pga att emballaget öppnats. Så det här stället kan vi verkligen rekommendera. På outleten kan man göra fantastiska fynd och ibland på varor där det enda skönhetsfel som finns är på emballaget. Inte så tokigt!

Här är spisen som vi köpte!
Vad tycker ni?







Inga kommentarer: