Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







fredag 1 januari 2016

Från koja till HEM

Vi är glada över att Frida som tidigare berättat om deras hus hört av sig igen och vill dela med sig av mer. Så kul att få följa er läsare i era egna byggen och renoveringar. Mer sånt!
Glöm inte att fortsätta kika in här på bloggen- Frida kommer med mer text och bilder. Hurra!


I del 1 berättade jag om köpet av vårt gamla hus, byte av uppvärmning, rivning av gamla påbyggnationer, byte av tak, panel och fönster. I denna del tänkte jag skriva och visa er bilder av vår fortsatta renovering inomhus. Jag fortsätter i den ordningen som renoveringen fortskridit och kommer därför visa barnrum, toalett, kontor, hall och sovrum på övervåningen. 

Parallellt med arbete på utsidan fortskred jobbet på insidan. 2010 fick vi vårt första barn och vi valde därför att lägga krutet på att renovera ett barnrum och en toalett. 

Arbetet med barnrummet bestod utav att bygga om layouten på rummet, lägga nytt golv, dra om all el, sätta upp nya väggar, måla och tapetsera. 
I dagsläget så här ett par år senare och med mängder av mer renoveringserfarenhet i bagaget, kan vi blicka tillbaka och inse att vi var ganska gröna på det där med renovering...
När vi kommer in i barnrummet idag är vi långt ifrån nöjda och anser att rummet inte alls håller den standard som vi önskat. Men vad gör väl det? Vi har gjort det själva och vi lärde oss längst vägen. Dessutom vet ju alla som har hus att när man "gjort klart huset" (ha,ha kul skämt) så är det ju bara att börja om från början igen. 

Tyvärr var vi för ivriga med att komma igång att jag tyvärr tror vi missade att fota  hur rummet såg ut från början. Men här kommer några bilder från rivningen/uppbyggnaden. 
  /Frida












Inga kommentarer: