Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.setorsdag 11 februari 2016

Pysseltips! DIY

Hemkomna från Göteborg som bjudit på härlig inredningsinspiration, god mat och tyvärr också magsjuka. Men nu börjar det bli bättre:-)
Här ska det vankas kalas under helgen så vi får pyssla med det. 
Men du kanske vill ha lite härliga pysseltips inför helgen. Här kommer dem. 

Läcker spegel eller hur? Den fixar ni till lätt själva. Kan ni se vad ramen består av. Hoplimmade plastskedar.@Hegegizmo har skapat denna fina spegel. Och självklart går det alldeles utmärkt att använda denna kreation som ram till en tavla. @Madebyhanna rekommenderar er att prova 3D liner. Här hon hon först skrivit på burken med denna produkt för att sedan spraya den med valfri kulör. Hon skriver också att det var otroligt lätt att få till snygga bokstäver då det kändes som om man skrev med en penna. Det blir säkert fler burkar och annat med häftig text med hjälp av 3D liner hemma hos @Madebyhanna. Här har @unikingenannanlik putsat ut stolsbenen med sandpapper för att sen måla med två lager färg. Färgen kan hon verkligen rekommendera och vi förstår det då resultatet ser fantastiskt ut. Panduro säljer denna färg. Har du en gammal brun kista som står och trycker i ett hörn? Gör som @Vita_villan piffa upp den! Här har kistan målats om till vit och mall används för att sätta dit siffor och bokstäver. Hjul har också satts på under den, dels för att kunna flytta den och säkert också för att få en ny häftig look på den. 


Vi tackar för tipsen och hoppas att ni fortsätter tagga er foton på instagram med #finahem och även skickar oss tips på info@unikau.se så att vi kan dela med oss av dem. Kram på er!
TÄVLA PÅ INSTAGRAMKONTOT: @PARADISHUS1

Inga kommentarer: