Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







tisdag 12 juli 2016

Fritt att sno idéer: Bänkar & skåp

En smalare sittbänk mot en vägg gör att rummet känns mer ombonat. Hos @Torpet125 har man hittat en gammal bänk och ställt den mot en spegelvägg. Ger ett lantligt intryck och fint intryck. 
En smalare sittbänk i gammal stil att antingen ha för att kunna sätta sig på eller bara pryda med fina saker hittar man om man har tur på loppis, auktioner. Den händige bygger lätt ihop en sådan av tex drivved. 


Vill du ha lantlig stil i ditt sovrum eller kanske Industristil då passar dessa mjölk/fruktträbackar perfekt som sängbord. @Jossansdesign visar hur fint man kan ha det bredvid sängen. Dessa backar kan man även dessa hitta på loppis och auktioner men det finns även nygjorda sådana att hitta på tex Granit. 


Äger du en gammal vacker byrå och kanske inte vet vad du ska fylla den med? Gör som @Lannerstromfrida - ta bort 2 lådor och fyll istället utrymmet med ved. 


Platsbygg ditt hallskåp! Tar mindre yta och det är alltid roligt att rita och planera och få det precis som man vill ha det. @Vibyggerkaptensgarden2016 visar oss sin hall. 




Dagens inlägg är sponsrat av:



Inga kommentarer: