Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







måndag 28 november 2016

Snart släpps Solitaire Designs nya handfat!

PRESSMEDELANDE FRÅN WWW.SOLITAIREDESIGN.SE

Snart släpps Solitaire Designs nya handfat!

I december lanserar Solitaire Design de nya färgerna i handfatsserien Arbour, handfaten Grey Arbour och Brown Abour. 


De nya färgerna på handfaten Grey Arbour och Brown Arbour från Solitaire Design är framtagna från naturen i åtanke. Samtliga handfat från Solitaire Design är fristående och placeras enkelt på valfri kommod för att skapa det personliga uttrycket i badrummet. 


- Brunt och grått är hållbara färger liksom våra handfat. De är tillverkade av oss noga utvald leverantör för att leva upp till våra krav på miljö och säkerhet vilket känns väldigt bra, säger Anna Hollander som är en av Solitaire Designs två grundare. 

För att kunna erbjuda sina kunder ett handfat som passar just deras personliga stil har Solitaire Design valt att hålla en bred portfölj och flertalet av handfaten produceras i två storlekar för att passa det stora badrummet likväl som den lilla gästtoaletten. 

- Vi gör vårt bästa för att tillgodose våra kunders behov för att erbjuda handfat som är enkla att installera vilket ger full frihet att ändra och förnya efter säsong, känsla och trender. Kunden kan skapa vilket uttryck de önskar med val av bänkskiva, blandare etc, det är bara fantasin som sätter gränser, säger Maria Andersson den andra av Solitaire Designs grundare. 


Handfaten finns i diameter om ca 33 cm respektive 41 cm, de är tillverkade i kaolinlera av högsta kvalitet och målade med blyfria färger. 


Solitaire Design är ett svenskt företag som tillverkar handgjorda handfat av högsta kvalitet, både i egen design och klassiska mönster. 
Företaget grundades 2011 och deras handfat pryder badrum i hela Europa.
Målsättningen är att tillhandahålla handfat av högsta kvalitet som ger badrummet en  unik och exklusiv prägel. 
Stor omsorg har lagts på handfaten både vad gäller design och utförande. 
Varje handfat är ett unikt konstföremål, och de pryds alla av SODE logo. 



Inga kommentarer: