Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







fredag 24 mars 2017

Fjädrar - vacker inredningsdetalj (inte bara till påsk)

Ja vi börjar närma oss påsk och därav kommer vi nu ägna inlägg lite till och från om just påsken och all pynt, mat, godis m m här på bloggen. 
Vill du dela med dig? Mejla info@unikau.se eller tagga dina bilder på instagram med #finahempåsk17
Fjädrar, bara ordet har fått mig att tänka på påsken förut. Men på senare år har jag faktiskt sett just fjädern som en inredningsdetalj som gärna får stanna året om. Det gäller kanske inte de där knallgula, blå och ceriserosa fjädrarna då:-)
Det började nog med att jag som vanligt beskärde äppelträdet, tog tillvara på grenarna och satte dem i en stor vas för att dekorera med fjädrar. Tyckte att det kunde vara fint att köpa fjädrar utan färgämnen och köpte mig några påsar av bruna fjädrar. Satte fast fjädrarna med hjälp av ståltråd och vips så blev det en Påskdekoration som förblev en stående inredningsdetalj hos oss året runt. 

Fint är också att hänga upp vackra fjädrar i ett snöre på väggen. 
Vackert, eller hur?
Här på inspirationsbilden från Plaza Interior har man också sprayat några av fjädrarna med kopparfärg

Dammvippan är inte bara ett fantastiskt städredskap utan kan också vara en otroligt snygg inredningsdetalj som gärna får ligga framme. Det gör den hos oss. 
Dammvippa med vackra fjädrar kan man hitta lite överallt och det i väldigt varierade prisklasser. En billig en kan ni hitta på clasohlson. 




Har man inte fjädrar till hands så kan man göra som instagrammaren @diy_interiorbyanna och tillverka en av trä. Exempelvis kanske från en gammal skärbräda. 


Dagens inlägg är sponsrat av:







Inga kommentarer: