Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.setisdag 18 april 2017

Lyxig och tidlös design med en inspirerande historia - Läs om det nya svenska inredningsmärket T.Herman Interior

Idag tar vi oss en titt på ett nytt svenskt inredningsmärke som vi tycker förtjänar all uppmärksamhet det kan få. Visst är det alltid roligt och spännande med ett just svenskt inredningsmärke, men när kvalitet och design håller så hög kvalitet att vi spår en mycket ljus internationell marknad för det här märket och att kvinnan bakom allt även bär på en så inspirerande historia så är det ett måste och en ära att få presentera  och be er ta en titt på T.HERMAN Luxury Living.

När vi började inreda vårt nybyggda blivande hem kände vi som många andra att vi nu ville ha en stil som kunde hålla i tiden och därav också krav på kvalitet. 
Kuddar kan man aldrig ha för många av  och visst är det kul att kunna byta, men vi ville ha dekorkuddar till både soffa och säng i en neutral kulör som alltid ska finnas på plats som en bas. Därför blev vi överlyckliga när vi kom i kontakt med T.Herman Interiör. Kuddarna på bild är i rutig ull med fina fransar med innerkuddar på 60x60. 
Vilken skillnad från lite billigare kuddfodral som tyvärr ser slitna och trista ut efter oftast bara några veckor.
De här är här för att stanna länge länge.
Roligt med svensk design, god kvalitet och framförallt att få kontakt med kvinnan och hennes historia bakom det nystartade märket. För bakom vackra stora kuddar, tjocka härliga överkast, paisley mönstrade filtar och även snygga skinnväskor står en enda kvinna vars väg till lansering av sitt märke är en berättelse som inspirerar och bör delas.
För vad får en kvinna att våga släppa allt det trygga och satsa fullt ut på sina drömmar?
  Som så många andra mötte Mathilda, kvinnan bakom T.Herman Interiör, den berömda väggen 2015. Hon var en framgångsrik kvinna med chefsbefattning inom en stor koncern inriktad på medicinteknik. Arbetade mycket och reste en hel del med sitt jobb vilket tillslut blev för mycket. Plötsligt stod den berömda väggen där och hon kraschade. Och det ordentligt. Det var till den grad att hon inte kunde ta sig utanför sitt hem.
I slutet av sin sjukskrivning kom tankarna upp om vad hon ville göra med sitt liv. 
"Jag insåg snabbt att det jag gjorde ville jag inte göra mer", berättar Mathilda. Hon ville vara mer självständig och skapa. Gjorde en lista över vad som var viktigast för henne i livet. Överst på listan kom punkterna:
*Skapa
*Frihet
*Styra mitt eget


Kuddfodral ull rutig med fransar 
På hemsidan hittar ni ett flertal olika prydnadskuddarSå under 2016 sa hon upp sig från sitt arbete och startade helt enkelt en egen firma. 
"Skrämmande och otryggt, men jag ville verkligen", berättar hon.
Intresset för interiör, färg och tyger var stort och hade alltid funnits där. Nu skulle livet förändras och hon skulle förverkliga sin dröm och jobba med just det hon älskade
Drömmen skulle bli sann och det fanns inget som stoppade henne från att helt själv utan några kontakter ta sitt pick och pack för att resa till Indien för att hitta tyger. 
Innan hade hon sytt upp egna prototyper av det hon ville producera och hade med sig ett prov på ett fint ulltyg från USA med sig. 
Efter mycket om och men så slutade resan med att hon hittat, förhandlat, prutat opch köpt 400 meter tyg. Redan i Mars 2017 lanserades sedan kollektionen av T.Herman Interiör. 

Visst är det en häftig och inspirerande berättelse!
Produkterna finns sedan i Mars att hitta på www.thermaninterior.com och är väl värd en titt för den som uppskattar tidlös design och god kvalitet med lyxig känsla. Tidlös design och dessa kuddar är pricken över i:et långt framöver
i vår soffa
Inga kommentarer: