Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.setorsdag 27 april 2017

So April 2017

Yes nu tar vi oss en titt på och gör en sammanställning av vad ni mejlat, taggat på instagram och inredningstempen för övrigt denna månad. 
April är månaden då vi börjar tänka på våra trädgårdar och odling. Nu har inte April varit så varm som vi kanske önskat och därav har inte så mycket mer än penséer gått att plantera ut. Men visst har vi fått bilder på små plantor som börjar ta sig, härligt. Att odla och planera årets odling i växthuset hör verkligen April till. 
Här en bild från @sammelstradgard som stoltserar med hela 250 st plantor som tagit sig fint. 
Utemöblerna tycks ha tvättats av den här månaden och altaner,terasser och balkonger ser inte längre så kala och trista ut. So April 2017 tycks också vara dessa krukor/urnor som ni ser här hos @vitaornudden. 
April är också månaden då det ofta sker kuddbyte i soffan. I år ser vi uppsättningar av kuddar som i soffan hos @frkmichelsen_
Nu kan vi tänka att alla ni lyckosamma som har ett badkar med utsikt njuter. Härligt att i ett varmt bad få njuta av att se hur det bara blir grönare och grönare utanför. Ja, aldrig förr har vi fått in så många foton som nu i April på badkar som är placerade vid ett fönster. Så ska du renovera/bygga badrum så vet du nu vad du ska prioritera för att inte bara få ett bad med utsikt utan för att vara rätt i tiden:-)
Tapeter som gäller är stormönstrat! Så fint!

Dagens inlägg är sponsrat av:
Inga kommentarer: