Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.semåndag 8 maj 2017

Klä dig efter din inredningsstil

Ett hem och dess inredning talar ofta om för dess besökare vilka som bor där.
Likaså talar ens klädsel om vem du är. 
Så frågan är nu har du införskaffat vårens trendplagg och stämmer den med din inredningsstil?

Industristil o jeans
Den som gillar det gamla, återanvänder och fixar o trixar gissar vi älskar plagg vars hållbarhet o mode aldrig heller riktigt går ut ur tiden. Jeans känns som det självklara valet för dig med industristil. Vårens trendplagg är snickarbyxor med både korta o långa ben. 
Foto:Click


Snabby chic i linne & hängslen
Här gillar man också att inreda med gammalt som man kan förvandla till nytt. Men om den som gillar industristilen väljer ofta en mer rå och kall stil så väljer shabby chic människan det romantiska och varma. Kärleksord, spets, blommigt och lantligt. 
Vi gissar att shabby chic människan älskar linnetyget då det representerar både det lantliga & mjukt romantiska. Nu finns både vackra klänningar i linne och härliga linnebyxor för både henne o honom. Den riktiga "shabby-mannen" gissar vi gärna bär hängslen och det finns det mycket av i butikerna nu. 
Foto: Ewa i Walla  Clothing & DesignchenStrikt inredning o sommarkostym
Foto: idekök
De personer som väljer att ha stora vita ytor där inredningsdetaljer ofta lyser med sin frånvaro där skåp och förvaring är prio nummer ett för att skapa ett lättstädat och öppet hem gissar vi uppskattar att kostymen är het både i vår och i sommar. 
Inreder du ett strikt hem gissar vi att din garderob ser likadan ut. Strikt men också enkelt. Här tjafsas det inte med olika kombinationer av klädval och färger. Helt enkelt kostym där man till sin höjd varierar på skjorta eller skor. Årets kostymer ska dessutom vara i oversize och gärna utan skjorta. 
 Foto: chick


Dagens inlägg är sponsrat av:

Inga kommentarer: