Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.semåndag 31 juli 2017

Sommar 2017

Semester och sol. 
Ja vi har verkligen haft tur med vädret i år. Knappt en droppe regn, vilket blommor, buskar och gräsmatta suktar efter. 
Själva har vi tagit en break från byggandet och bara njutit av hus, terass och pool tillsammans med familj och vänner. 
Sommarens rosé valde vi först bara som en rolig grej. High Kick, Fredrik Eklunds vin a 99kr. Men det var riktigt gott och lite roligt att dricka det tillsammans runt poolen med hans sommarlåt i högtalarna. 
Sommarens maträtt har varit gös eller grillade hela jätteräkor. Det sistnämnda köper vi i en asiatisk butik, marinerar dem sedan i olja, tomatpuré, vitlök, sambal och lite kryddor för att sedan grilla. Mums!
Årlig tradition hos oss är att koka kräftor i början på juli, så årets första kräftskiva är redan gjord. 
Utflykter kan vi inte vara utan så det har blivit några utflykter till bla Strängnäs och Västerås. Där hittar man en del godbitar vad gäller inredningsbutiker och det kan man ju inte vara utan, eller hur?!
Om en vecka bär det iväg med bilen och det mot Slovakien. Dottern ska spela handbolls-EM U17 där och vi tänkte att vi då istället för flyg gör en längre resa utav det hela och passar på och få se lite av Europa. Köpenhamn, Krakow, Kosice, Wien och Prag väntar. 
Men inredning då? undrar väl ni som läser den här bloggen. Det är ju just vad den här bloggen brukar ta upp. I ärlighetens namn har vi tagit lite semester från det med. Men det ska bli spännande att se om vi hittar något i inredning/designväg att rapportera från vår resa. Hur som helst så lovar vi att snart skriva om det här iallafall. För inredning/design kan man aldrig ta så lång semester ifrån. 
Hoppas ni alla har en fantastisk sommar. 

Inga kommentarer: