Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.se







måndag 4 december 2017

So 2018! Ljust läder

Vi har ägnat en hel del tid åt att gissa vart trenderna tar oss inredningsvis 2018 och hittat en hel del som vi gissar kommer bli So 2018!
Lite inspiration och tips kan man få om man beger sig nedåt landet. Ja man behöver inte passera bron och gränsen över till Danmark som är ett land som vi i Sverige mer än gärna följer när det gäller inredning. Nej det kan räcka med att ta sig en tripp till Malmö. Faktiskt ett smörgåsbord för den inredningsintresserade när det gäller inredningsbutiker och dansk design. 
Här kunde vi tydligt se att det ljusa lädret börjar dominera när det gäller alla inredningsartiklar, från läderknoppar till soffor. Naturmaterial fortsätter att prägla våra hem 2018 och skinn/läder kommer inte försvinna. Dock tycks vi kunna vinka adjos till det svarta och mörkbruna lädret. Riktigt ljusbrunt ska det va! För den som precis som oss inte riktigt kan ta till sig det ljusa lädret riktigt än utan måste vänja sina ögon kommer mörkbrunt med lite inslag av rött i (körsbärsbrunt-som en designer vi träffat ville kalla färgen)att fungera 2018, men det ser ut som om det ljusa kommer att ta över allt mer och mer. Furu som med hårda ord varit mer eller mindre bannlyst för några år sen kommer vi troligtvis också se mer och mer utav. 

Arne Norells stolar Sirocco är något att leta efter på auktioner framöver. 
Foto: Stockholms auktionsverk



Inga kommentarer: