Instagram: @finahem
Mejl: info@unikau.setorsdag 2 augusti 2018

SPABAD nu på plats!

Åh vilka härliga kvällar och nätter under stjärnorna vi både haft och har framför oss i vårt SPAbad. Ångrar inte en sekund att vi köpte ett, snarare undrar vi varför vi inte gjort det tidigare?
Men det kanske är bra att man funderar lite, så att det blir rätt modell och det på rätt plats. 
Vi kikade runt en hel del och är så glada över att vi tillslut valde ett bad med 2 liggplatser och 3 sittplatser. Det är kul att kunna vara flera som badar samtidigt som det är underbart att jag och mannen kan ha en varsin liggplats när det bara är vi två. 

För våran del är vi också glada att vi inte valde en modell med över hundra jetstrålar. Tror vårt har runt fyrtio och det känns precis lagom. Efter ca 10 min vill man ändå stänga av och sen bara njuta av nattens tystnad. 

Förutom liggplatser och antal jetstrålar så hade vårt bad även inbyggda högtalare. Det var ngt vi inte hade på vår önskelista men så här i efterhand är vi riktigt glada för den extra detaljen. Härligt att ligga med ett glas bubbel o lyssna till lugn härlig musik under stjärnorna. 

Vi köpte vårt bad från SASPA. Tyvärr var det lite problem med leveransen, elen på badet var inte rätt förinställt och broschyrerna tycktes inte va till rätt bad. Jätte trist till en början men allt ordnade sig tillslut och vi är jätte nöjda över vårt val nu när allt är rätt och på plats. Känns som riktigt bra kvalitet med tanke på priset. 

Att få ett SPAbad på plats var inte det lättaste. Kranbil är nog att föredra men med hjälp från grannar, draglinor och plankor som vi kunde dra karet på så fick vi det på plats efter många timmars slit. 

Inga kommentarer: